Aangenaam...

Hi, MIJN NAAM IS BENJAMIN BUTH

Ik ben een ervaren designer en low code developer gepassioneerd in het helpen van startups en groeiende bedrijven met het richting en uitstraling geven aan je bedrijf met websites en branding.

Met ervaring in UX-design, applicaties en grafische vormgeving combineer ik mijn technische kennis met visuele kracht. Met een heldere en persoonlijke aanpak denk ik graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw zakelijke uitdagingen.Als designer en developer streef ik naar professionele en opvallende websites en branding.

Ik ben gedreven om problemen direct, creatief en efficiënt aan te pakken, met een no-nonsense aanpak. Mijn ervaring varieert van grote organisaties tot startups, waar ik mijn vaardigheden heb aangescherpt en succesvol heb bijgedragen aan diverse projecten.

Naast websites en design ben ik een groot muziek liefhebber. Ik draai platen als Ease Out! Sound en wordt enthousiast van film, sport en cultuur.

Tools of the Trade

Vloeiend in Nederlands en Engels
Beschik over een Rijbewijs B

PROCESS

Project Flow

Bij een typisch project volgen we de volgende stappen. Geen verrassingen en samen stapsgewijs naar het best mogelijke resultaat.

Discovery

Diagnose over de op te lossen uitdaging.

Strategy

Het cree¨ren van het plan en richting.

design

Het plan tot leven brengen met stijl en uitstraling.

launch

Diagnose the challenge facing your brand.

Opvatting

Een aantal waardes die ik hoog in het vaandel heb staan.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak zodat je weet dat alles in goede banen loopt.

Meedenkend

Ik denk graag met je mee vanuit mijn ervaring, om te achterhalen wat de beste creatieve oplossing is.

Co-Creatie

Samen komen we tot het beste resultaat.

Vorm en Functie

Het verhaal moet kloppen en er goed uitzien maar vooral je doelenstellingen dienen.

Naast ontwerpen en developen heb ik een grote intressen in muziek, sport, cinema, ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Some fun facts about me

Let's work together

Nieuw smoelwerk voor je bedrijf nodig? Verse website of extra design kracht? Neem contact op om te bespreken hoe we jou ideee¨n werkelijkheid laten worden.
Neem contact op